dissabte, 5 de maig del 2012

LA PURISSIMA

Aquestes festes han segut molt divertides per  a mi per que no he faltat a ningun act per que la meua germana Arantxa era festers de 8 anys .El disapte va vindre un grup de musica que sanomenava Pescado ,que es el ex cantant del Canto del Loco i varem estar tot el concert davant de tot jo i les meues anigues ,cuant va acabar el concert varem anar al seu camerino i ens  vam fer varies fotos amb ell iens va firmar, va ser genial.

El dia de la Purissima ens vam mudar tota la meua familia i varem vaixar a la plasa a veure el pasacalle , i despres varem anar a dinara un restaurant .Per la vesprada varem quedar totes les anigues per fer la profesor juntes, va ser genial.


El dia del riberer per la nit varem sopar em el local que va alquilar tota la quinta i varem vaixar a cantar ,ens varen posar vaix la traca i per poc no ess quedem sordes ,cuant va acabar la orquesta i ens
vam anar a casa,va ser genial.


El dia dels fadrins a mig dia varem anar totes a conprarmos els disfrasos i per la vesprada varem anar a casa angela a disfresarnos ,en el pasacalle ens o vam pasar genial per que varem estar tot el rato vallant ,va ser genial.

El dimecres ,dijous i divendres tots els matins vaig estar fent deures i a ler 4:30 anava amb la meua ger mana a veure com descaregaven desde el carafal dels festers,i als vous primer navem a 13 a comprarmos xuxes ,pipes...I despres anavem al carafal a veurer els vous ,va ser genial.

El disapte dia de les quintaes pel mati arem fer el desfile com totes les altres quintes, i despres vam anar a dinar a la plasa tota la quinta gunta i despres per la vesprada vam estar vallant un rato vallant en la orquesta i ens vaam anar a casa, va ser molt divertit.

El dumenge el dia de la vuita pel mart vam anar a misa tots mudats i a l hora de dinar vaig anar amb els festers a la venta la chata i per la nit nan anar ai fin de fiesta que va ser molt dinertit.


Aquestes festes an segut molt divertides.


LA PURISSIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fet per Natalia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Classe!!

Classe!!